Це одна з небагатьох традицій минулого, яка й досі практикується. Розкажу про цікаві ворожіння на Святки.

Нащадкова віщунка і маг Анастасія Адамівна в 7-му поколінні. Відома провісниця, сильний маг-професіонал, нащадок стародавнього роду. Цим займалися мої предки та дар перейшов до мене по материнській лінії від бабусі. І тепер я користуюсь родовими секретами магії. Мене знають не лише в Україні, а й за кордоном (у країнах СНД і на заході). Сотні та сотні людей звертаються до мене знову і знову.

Гадаю, знімаю всі види псування, пристріту, родове прокляття, вінець безшлюбності, роблю сильні привороти і надаю всі послуги магії, передбачаю долю, володію даром отримання інформації щодо зовнішності людини, знімаю магічний негатив, відновлю нещасливу долю, в тому числі по фотографії.

Володію білою магією, стикаюся з чорною лише в тих випадках, коли біла безсила. Даю ефективний дзеркальний захист від будь-яких впливів чорного привороту, заздрощів, злості, псування на смерть. Відновлюю зруйновані сім'ї, відносини, зв'язки - понад 700 обрядів. Близько 300 обрядів для чоловіків, обряд на жіночу привабливість.

Повертаю втрачену любов, коригую долю, як справжню, так і бурхливу, позбавляю самотності, шкідливих звичок. Залучаю успіх у бізнесі, роботі, знімаю родове прокляття з людини та її сім'ї. Знімаю різні впливи, нейтралізую суперників, недоброзичливців, не завдаючи шкоди здоров'ю.

Зверніть увагу, що результати індивідуальні та можуть відрізнятися у кожному випадку.